Geef eens een high five

Iedereen vindt het leuk om een high five te geven en nog leuker om er één te krijgen. Soms gebeurt dat wel eens te weinig. Vaak lopen we elkaar voorbij, zonder eens echt stil te staan bij wat die persoon voor ons betekent.

Vaak kan een gewoon schouderklopje of een klein complimentje heel veel deugd doen. Een high five geven begrijpt iedereen, over de grenzen heen.

Ook op school willen we onze leerlingen appreciatie bijbrengen. Elkaar respecteren en waarderen, betekent heel veel. Durven een ander te feliciteren met wat hij/zij kan. In gesprek gaan met elkaar en samen een positieve boodschap uitsturen. Op die manier willen we onze leerlingen doen groeien tot actieve burgers, die hun plaats in de maatschappij delen met anderen. Leerlingen die hun eigen pad lopen, maar die op dat pad ook plaats laten voor de voetstappen van een ander. Zo kunnen we samen onszelf zijn. Onze leerkrachten bieden de leerlingen echt de kans om zichzelf te kunnen zijn, zodat ze met een goed gevoel hun eigen talenten kunnen ontwikkelen.

Ook de directie en de leerkrachten steunen op respect en waardering, voor elkaar en voor de leerlingen. Een belangrijke pijler binnen onze visie van het GO!.

Hieronder kunt u als ouder, grootouder, sympathisant, … van onze school zelf een ‘High Five’, een complimentje achterlaten. Onze directie geeft alvast het goede voorbeeld.

6 thoughts on “Geef eens een high five

 1. Een high five aan het ganse team!
  Leerkrachten die zich elke dag ten volle inzetten.
  Het onderhoudsteam die ervoor zorgt dat kinderen kunnen schitteren in een nette school.
  Het bus-team die niet alleen de kinderen veilig thuisbrengt en naar school brengt, maar ook heel wat zorg voor de kinderen op zich nemen.
  Ook een high five aan de directie die er steeds in slaagt om alles in goede banen te leiden.
  Ik ben er helemaal van overtuigd vrijdag weer omver geblazen te zullen worden door een schitterende voorstelling.
  Een weerspiegeling van maanden voorbereiding en een goede samenwerking van een gans team.
  Nog een laatste, maar niet onbelangrijke high five aan alle kinderen die terecht mogen schitteren op het podium!
  Ik neem nog even de woorden uit de mond van mijn 3-jarige zoon: ‘Nog 2 keer slapen en dan is het feest!’

 2. Een high 5 aan jullie allemaal, voor jullie dagelijkse inzet om onze kinderen zoveel aan te leren. Een high 5 aan onze goede busschauffeurs en begeleiding om de kinderen telke male veilig naar school en naar huis te brengen. En ik ben al zeker van dat al onze kinderen terug zullen schitteren op het podium en ook zij verdienen 1 voor 1 een welverdiende high 5!

  Veel succes allemaal ! We kijken er al erg naar uit .

 3. Een high five voor jullie school en jullie optreden die weer schitterend zal zijn .

  dikke duim??

 4. Een High five aan iedereen in het team,

  ik ben er zeker van dat het weer een schitterende voorstelling zal zijn.

   

   

 5. “Wanneer respect en talent samenwerken kan men een meesterwerk verwachten.”

  Ik geef graag een compliment aan alle kleuters en leerlingen om elk jaar opnieuw hun talent in de groep te gooien en zo tot een mooie voorstelling te komen.

  Directie Mieke Vandemaele

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *